free printables,  Lifestyle,  Persoonlijk

Nieuwe interieurtrend – wandplaten!

Wil jij ook meer sfeer in je interieur? Nu de herfstdagen komen, zoek je de warmte in de woonkamer. Die ene kale muur, die makkelijk opgevuld kan worden met decoratie, maar hoe?

 

Een kale muur opvullen, kan soms best lastig zijn. Want je wilt het niet te druk, maar het moet ook een bepaalde uitstraling krijgen.

De interieurtrend op het moment is wandplaten!

Vooral de wereldkaarten aan de muur zie je veel in het interieur terug.  Alice is er helemaal gek van.. Je vindt op haar kamer een wereldbol en foto’s aan de muur van haar reis in Zuid-Afrika. Later zal een wereldkaart zeker terug komen in haar inrichting! Wil jij dus je kale muur opvullen, dan kun je een wereldkaart kopen.

 

 

Maar de wandplaten zijn niet alleen voor in de woonkamer, maar ook voor op een kinderkamer is een wandplaat heel leuk!

En de wandplaat kan ook nog eens functie hebben!

Want als je een plaat van canvas doek, zou ophangen, kun je met een punaise aangeven waar jullie al zijn geweest! Zo is de wereldkaart niet alleen leuk voor aan de muur, maar ook nog eens functioneel!

 

 

Zelf heb ik thuis  “De Nachtwacht” op canvas! Deze staat erg leuk op onze okergele muur! Het blijft een echte eyecatcher in onze woonkamer! De rest van het interieur heb ik hier op aangepast.

 

 

Hoe heb jij meer sfeer in je interieur aangebracht?

 

Wij mogen een wereldkaart weggeven ter waarde van: 119,95!! Check onze social media !! Misschien heb jij wel snel een nieuwe plaat aan de wand hangen! Winactie van 20-10-18 tot 30 -10-2018

Veel liefs,

Alice & Geke

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *