Checklist voor vakantie met kids? Download de freebie nu!

Elk jaar maak ik opnieuw weer een lijstje als we op vakantie gaan.. Toen we nog geen kinderen hadden, waren de tassen zo gepakt. Dat is nu wel anders.. Ik moet echt met een lijstje werken! En je raadt het al.. er wordt altijd wel iets vergeten! Dus ik vroeg aan jullie wat ik zeker aan een vakantielijst moest toevoegen.. Hiervan maakte ik een freebie!

Waarom maak je nou eigenlijk een lijst voor vakantie? Nou als je op vakantie gaat met kinderen en er wordt er snachts één ziek.. Waar haal je zo snel zetpillen of paracetamol vandaan?  Tja.. Handig dus om mee te nemen!

Iets wat ik zelf heel handig vind, zijn de natte washandjes van de Kruidvat! Deze zitten nat in de verpakking en ruiken heerlijk! Super handig voor vieze gezichten, bij ongelukjes en of op de camping!

 

 

Hieronder vind je de lijst. Je kunt er natuurlijk altijd zelf nog iets aan toevoegen!

Download hier: vakantie lijst met kinderen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *