De handgemaakte producten van.. BijdeDijk

In de serie handgemaakte producten van.. spreken we met eigenaren van een webshop/ pagina op social media over hun handgemaakte artikelen.  Deze spullen worden met veel passie gemaakt en zijn vaak heel bijzonder. Je vindt ze niet snel in een winkel en ze zijn met veel liefde gemaakt! Wij willen daarom deze mooie producten en de eigenaren in “de picture” zetten. Deze keer geven we jullie een kijkje in het werk van Bij de Dijk. Zij maakt stoere producten van natuurlijke materialen.

 

 

Anja Keuter, de eigenares van BijdeDijk is getrouwd met Pieter.
Ze hebben een dochter Irma en een zoon Erik.
Ook hebben ze een kleinkind: Nina

 

 

fotografie: Otto Kalkhoven https://www.kalkhovenfotografie.nl/

 

Stoere producten| Het leek haar altijd al leuk om iets te beginnen voor haarzelf. Ze was altijd creatief bezig en maakte graag zelf dingen. Hierdoor ontstond BijdeDijk.  Anja maakt stoere decoratie met natuurlijke materialen.

“Ik ga graag met de seizoenen mee doormiddel van allerlei technieken en materialen. Zo gebruik ik regelmatig hout, drijfhout, touw en jute.”

Maar  ze vindt breien en borduren ook hartstikke leuk. In de zomermaanden gebruikt ze regelmatig schelpen en in het najaar dennenappels. Dit doet ze meestal alleen, maar soms krijgt ze hulp van haar man. 

fotografie: Otto Kalkhoven

 

Tijd| Van maandag tot vrijdag werk ik aan de decoraties. Maar ik ben eigen baas dus ik kan mijn uren gemakkelijk zelf indelen. Soms ben ik ook in de avonduren bezig als het druk is of als er veel bestellingen zijn. Dat is bij mij heel verschillend omdat ik niet vaak hetzelfde maak, maar in handwerk gaat altijd meer tijd zitten dan je vaak van te voren denkt.

fotografie: Otto Kalkhoven

Uniek| Ik bedenk alles zelf, natuurlijk kijk ik wel in de woonbladen en op internet voor wat inspiratie, maar ik zal nooit iets precies namaken. Dat vind ik niet leuk, ik probeer er een eigen draai aan te geven in mijn eigen stijl.

fotografie: Otto Kalkhoven

Steun| Anja heeft handige mensen om haar heen staan. Haar man Pieter is haar steun en toeverlaat voor zagen, timmeren maar ook samen naar rommelmarkten gaan. En haar dochter Irma doet al haar social media.

fotografie: Otto Kalkhoven

Dromen en toekomst| Veel groter kan ze niet worden, want ze maakt en bedenkt tenslotte alles zelf! Maar natuurlijk is meer verkoop altijd welkom 😉

 “Het leukste om te doen vind ik de speciale opdrachten, dus voor de klant op maat gemaakte decoratie. En als de decoratie dan ook nog op een leuke plek terechtkomt bij mensen die het handgemaakte kunnen waarderen dan ben ik zeker blij!”

De prachtige producten die Anja maakt zijn te koop via de social media kanalen en natuurlijk via de webshop www.bijdedijk.nl. Ook zijn de producten te koop in de winkel van Zus & Zo kado op Urk, hier heeft ze een eigen ‘hoekje’ waar al haar producten staan.

BijDeDijk kun je vinden op:

Facebook

Instagram

 

We mogen een super, gave, handgemaakte, schelpenhanger weggeven van BijDeDijk! Check snel facebook of instagram van VanZussies om mee te doen! 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *