De handgemaakte producten van Ziepje!

We zijn weer gestart met de serie: “De handgemaakte producten van.” In deze serie spreken we met eigenaren van een webshop of pagina op social media over hun handgemaakte artikelen. De producten worden met veel passie gemaakt en zijn vaak heel bijzonder. Deze keer Ziepje in the picture. Wie zit erachter deze leuke ‘shop’?

Anneloes, 35 jaar en samen met haar vriend heeft ze drie kinderen. Geboren en getogen in Schagen (Noord- Holland), waar ze nog steeds woont.

Ziepje
Hobby

Na een zoektocht voor een leuke kussen in de kinderstoel, kwam er een nieuwe hobby om de hoek kijken. De kussen die Anneloes in haar hoofd had, kon ze nergens vinden. Met de hulp van haar moeder, kroop Anneloes achter de naaimachine en naaide ze de kussen zelf! Al snel kwam er een naaimachine en ging ze met meer aan de slag. Met een beetje hulp van haar moeder, internet en veel mislukte pogingen, heeft ze veel geleerd.

bijtringen handgemaakt
Ontstaan van Ziepje

Na enige tijd begonnen vrienden en familie ook te vragen of Anneloes iets voor hen kon maken. Want ja… Er kwamen toch wel hele mooie producten onder die naaimachine vandaan. Daarna moest er natuurlijk een naam bedacht worden om alle handgemaakte artikelen mee te labelen.. Anneloes dacht er goed over na en uiteindelijk kwam ze op een combi van haar werkplek, de zolder en de straatnaam waar ze wonen: Ziep! Omdat ze veel producten maakte voor ‘kleintjes’, werd het Ziepje!

Uniek en persoonlijk, een product met een verhaal! Dat is de kracht van Ziepje!

Producten

Bij Ziepje kun je voornamelijk kraamcadeaus vinden, zoals; bijtringen, naamslingers, speenkoorden, knuffels, omslagdoeken, dekentjes etc. Tevens maakt Anneloes graag tassen, sleutelhangers en schilderijen met silhouetten. Bijna alles is maatwerk, waardoor elk product uniek en persoonlijk is. Dat is ook meteen de kracht van Ziepje.


Bijzonder

Het favoriete product is zonder twijfel de Tuttel. Bij het opruimen van de zolder, kwam ik een oude tut konijn tegen. Mijn oma had deze vroeger zelf voor haar kinderen gemaakt. Ik heb deze wat aangepast en gemoderniseerd en zo is de Ziepje Tuttel ontstaan. Een tut met geschiedenis dus“, vertelt Anneloes.

Toekomst & dromen

Op dit moment is Ziepje eigenlijk nog een uit de hand gelopen hobby. Anneloes is thuis bij haar kinderen en is vooral tussendoor of in de avonden bezig met haar unieke en persoonlijke producten. Als alle kinderen naar school zijn, wil ze nog meer tijd en energie in Ziepje steken. Zo wil ze misschien wel op markten gaan staan en lijkt het haar heel tof om nog meer baby’s en moeders blij te maken met haar producten.

Wie weet wat er op je pad komt Anneloes! Bedankt voor je unieke verhaal over je prachtige producten. Liefs, A & G

In samenwerking met Ziepje, hebben we een toffe winactie! Houd onze Insta of Facebook pagina goed in de gaten en mis het niet!

vlag met naam

Wil je meer over deze serie blogs weten en lezen? Neem dan eens hier een kijkje! Of wil je je opgeven? Neem gerust contact met ons via onze social media kanalen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *