· ·

Gratis naaipatroon voor korte broeken! Check deze vijf!

Op zoek naar leuke, gratis naaipatronen voor korte broeken? Wij zetten hebben onze top 5 voor jou op een rij gezet! Met deze veelzijdige naaipatronen kun je alle kanten op. Natuurlijk beginnen we met ons eigen leuke patroontje de Sumsail! Deze is zeker onmisbaar in het rijtje van de gratis naaipatroon korte broeken.

korte broek

De Sumsail voor Sailers

Dit leuke broekjespatroon heeft een broekslengte tot op de knieën en heeft een getailleerde pasvorm. Het heeft iets weg van een sailor look door de lengte van de broek en de eigenwijze vierkante (nep)gulp. Om het helemaal af te maken, naai je drie houten knoopjes op de nepgulp. De gulp kun je ook weglaten en de lengte aanpassen. Wil je geen lange broek, knip dan de lengte zonder naad. De Sumsail is er voor baby’s en kinderen t/m maat 146-152. Dit broekje kun je maken van rekbare en niet rekbare stof.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Het korte Casbroekje speciaal voor beginners

korte broek

Het Casbroekje is speciaal ontworpen voor baby’s. Het is een broekje zonder naad voor en achter. Daarnaast is er rekening gehouden met de luier. Het is een leuk broekje om mee te beginnen als net bent begonnen met naaien. Volg de handleiding van het lange Casbroekje voor het korte broekje.

Een sportieve korte broek voor alle leeftijden

Deze leuke korte broek komt van een Engelse site. Je kunt het patroon HIER gratis downloaden en er zit een stappenplan bij! Het leuke van dit broekje vind ik dat het geschikt is voor alle leeftijden en een sportief uiterlijk heeft.

De Pippa van Emma en Mona

Ook een heel leuk broekje en geschikt voor baby’s en kinderen! Een simpel broekje die bestaat uit twee delen. Je vindt de Pippa hier! Het handige van de Pippa is dat je er geen band op hoeft te zetten, maar dat deze al in het patroon verwerkt zit.

De Bummies van Brindille & Twig

Deze is schattig voor de kleintjes en mocht ook niet in het rijtje missen van gratis naaipatroon korte broeken! Het broekje heeft veel weg van het Casbroekje, alleen zijn de pijpjes wat korter. Het is een heerlijk broekje voor de warme zomerdagen! Je vindt Bummies hier!

Maar je kunt de patronen ook zelf aanpassen en wat leuks van maken! In deze blog hebben we een aantal leuke, korte broekjes op een rij gezet!

korte broek
Het Casbroekje

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *