Simpele ideeën voor een opgeruimd huis! Lees nu!

Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd! Heerlijk als je overzicht hebt in je huis, maar hoe doe je dat met kinderen of een rommelige werkplek? Wij zetten een aantal leuke ideeën voor jou op een rij!

Dozen of mandjes

Dezelfde maten dozen of mandjes? Je kan er enorm veel in kwijt en het geeft ook nog eens veel overzicht. Denk aan alle knutselspullen of prulletjes waar je geen kant mee op kan! Het hoeft niet duur te zijn, want ook met gelijke dozen kun je al heel veel spullen opruimen. Wil je toch liever iets dat je ook kan schoonmaken, kies dan voor handige mandjes of kratjes.

Opbergen aan je muur

In een kast kun je heel veel kwijt! Maar heb je weinig ruimte om een kast neer te zetten? Denk eens aan opbergmogelijkheden voor aan de muur. Je bespaart veel ruimte en je houdt ook nog eens de vloer leeg. Dit geeft direct weer een ruimtelijk gevoel. Met een plank of tijdschriftenrek creëer je al veel opruim mogelijkheid! Een plank met touwen als drager is ook leuk om te maken!

opgeruimd huis

Opgeruimde werkplek:

Een werkplek voor je laptop, naaimachine of plotter kan mooi zijn, maar al die bedrading.. Ook dat kun je handig opruimen! Met de thomas & betts ty-rap hou je de bedrading makkelijk uit elkaar en met een dubbelzijdige plaktape plak je een stekkerdoos onder het bureau. Opgeruimd staat netjes toch? Maar daarnaast kun je nog veel met ty-raps! Denk aan:

  1. Het opbergen van papieren (maak er gaatjes in en doe er ty-raps doorheen)
  2. lipje van rits maken
  3. sleutelbos maken van al je sleutels
  4. gebruiken als bellenblazer
  5. ty-raps in plaats van veters
  6. bewaren van eten (zakje dicht maken met een ty-rap)
  7. Takken van klimplant vast maken.
  8. zakken aan kapstokken vast maken, waar spullen in kunnen.
Meubels met veel opruim mogelijkheden!

Kijk om meubels met veel vakjes, lades of kastjes! Een tv meubel waar je bijvoorbeeld direct de modem, afstandsbediening, tijdschriften of andere dingen in kan opruimen. Een kastje in de hal waar je mutsen, wanten, rugzakken, knutselwerkjes in kwijt kan. Of juist een kast voor de schoenen en zakken aan de kapstok voor alle losse spullen! Denk in mogelijkheden!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *