Naaipatroon badjas Chilly kids! Een nieuw patroon.

Het naaipatroon voor de badjas, is tot stand gekomen toen onze oudste zoon vroeg om er één te maken. Natuurlijk is die zo gekocht, maar het leek me ook wel leuk om deze te maken. Bij Stoffen kopen tegen de laagste prijs! – Driessen Stoffen kocht ik 3 meter fleece stof waar ik precies twee badjassen uit kon halen. Voor de oudste en de jongste. Het was eerst wel even puzzelen.. Maar net genoeg, dan iets over waar je maar weinig mee kunt.

Je kan van alles zelf toevoegen. Tijdens het maken van de badjas kwam ik erachter dat ik de lusjes voor de riem, vergeten was ertussen te naaien. Ook een lusje bij de hals is geen overbodige luxe. Dus als je deze badjas gaat maken, vergeet dan vooral de lusjes niet!

Wat heb je nodig?

  • Fleecestof
  • Stofschaar
  • Naaimachine
  • Lockmachine
  • naaigaren
  • spelden
  • Naaipatroon Chilly Kids

Hoe maak je de Chilly kids?

Voor de Chilly kids heb je wel een beetje naai ervaring nodig. We hebben de stappen kort uitgelegd. Het stappenplan kun je hieronder ook downloaden!

We vinden het leuk als je het resultaat met ons deelt op social media! Tag ons of gebruik de #vanzussies.nl #badjaschilly

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *