·

De handgemaakte producten van “By Marly’s”


In de serie handgemaakte producten van.. spreken we met eigenaren van een webshop of pagina op social media over hun handgemaakte artikelen. Deze producten worden met veel passie gemaakt en zijn vaak heel bijzonder. Deze keer By Marly’s in the picture.

Wie zit erachter deze leuke producten?

Dat is Marlies Bos, 28 jaar oud en ze mag graag creatief bezig zijn. Daarnaast is ze alweer 6 jaar gelukkig getrouwd en moeder van 3 gezonde jongens; Chris van 5, Teun van 2,5 en Tim van 7 maanden.


Wat voor producten maak je en voor wie?

Marlies maakt producten van 100% wol vilt. Ze maakt namelijk wagenspanners, wagenhangers, rammelaars, mobielhangers en babygym hangers. Daarnaast maakt ze bijtringen en speenkoorden van BPA vrije, siliconen kralen. Deze kunnen ook gepersonaliseerd worden met naam.

“Mijn product is uniek omdat ik de patroontjes zelf teken. “

Hoe is By Marly’s ontstaan?

Het idee ontstond toen ze een wagenspanner wilde maken. Haken is niet echt voor Marlies weggelegd, dus bedacht ze om er eentje te naaien. Zo kwam ze uit op vilt. Ze tekende een paar patronen en ging aan de slag. Maar toen ze klaar was, was de wagenspanner wel heel mooi geworden. Al snel kwamen hierdoor de bestellingen.

handgemaakte babygym
Hoe onderscheidt By Marly’s zich van andere producten?

Marlies zoekt haar inspiratie op internet, maar tekent haar patronen zelf. Ze past elk patroon naar haar stijl aan. Soms heeft ze bestellingen met een huisdier voor aan de wagenspanner. Dan vraagt ze om een foto van de klant zelf en hiermee maakt ze een patroon van het dier. Dat is toch wel erg bijzonder. En dat maakt dat elke wagenspanner weer anders wordt.

Tijd & werk

Naast het huishouden doet ze zo’n drie bestellingen per week om zo ook de aandacht te houden voor de kinderen. Ze is met een wagenspanner van een bestaand patroon twee uur bezig. Maar een bijtring heeft ze al snel binnen drie kwartier af. Elk product heeft zijn eigen productietijd, maar deze worden met veel liefde gemaakt.

handgemaakte wagenspanner

Daarnaast krijgt Marlies steun van haar man en oudste zoon. Die vinden het allemaal erg leuk!


Mijn zoon wil het liefst graag mee helpen.

Maar Marlies heeft ook een zus Mirna die creatief is en meedenkt met haar. Samen delen ze ideeën en proberen ze nieuwe producten uit. Op het moment vindt Marlies het allemaal goed gaan. Ze heeft het lekker druk.

Bedankt Marlies voor je openheid over je prachtige producten! En wij mogen weer wat weggeven! Gepersonaliseerd of juist niet…
Houd onze Insta of Facebook pagina goed in de gaten en mis het niet!

Deze verloting is tot 13 mei 2019


Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *