·

Zelf labeltjes maken? En dat voor een koopje! Check dit!

Zelf labeltjes maken

Mag jij ook zo graag snuffelen op de site van Aliexpress? Vooral voor labeltjes, stickers, schaartjes, tornmesjes en nog meer van die kleine prulletjes mag ik er graag iets bestellen. Aan het einde van de rit ben je net zoveel kwijt als bij de Action, maar wel voor een prikkie!

Stampsetje

Laatst kwam ik zo iets leuks tegen, dat ik het echt wilde proberen. Een paar jaar geleden kocht ik al een paar slagletters, maar deed er nooit iets mee. Ik wilde graag zelf labeltjes maken met namen erop. Maar het lukte me ook niet om dit goed in het leer te krijgen. En dit plastic plaatje zag er zo makkelijk uit!

Labeltje

Daarom bestelde ik op Aliexpress (even zoeken op Punch Stamper Set Gereedschap) dit stampsetje direct! Misschien ooit wel ergens anders verkrijgbaar, want je krijgt natuurlijk niet heel wat. Het zijn maar 2 plastic plaatjes en een houten staafje die erg licht aanvoelt. Maar… Het doet wel goed zijn werk! Het hamertje krijg je er niet bij en is wel handig. Maar als je ergens een hamer hebt, voldoet die ook prima. Bij dit pakje bestelde ik ook kleine labeltjes van nepleer. Ze zijn er veel verschillende soorten te krijgen! Ik kocht deze!

Hoe werkt het?

Het is heel simpel. Je plaatst het plaatje met de letter waar je het hebben wilt. Denk er wel om dat je zoveel mogelijk probeert het houten staafje op de letter te zetten, zodat een letter ernaast niet in het leer drukt. Dan sla je met een hamertje op het staafje of je drukt het met je hand hard aan. En voilà, je hebt een letter in het labeltje gedrukt.

Labeltje

Wat mag jij graag kopen op Aliexpress?

Wist je dat we heel veel leuke en gratis naaipatronen op onze site hebben staan!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *