In de winter meer sfeer in huis? Dat regel je zo!

Buiten wordt het kouder, het is sneller donker en het liefst kruipen we lekker onder een plaidje op de bank. Het enige dat nog mist is de gezelligheid in huis en dat kun je heel makkelijk zelf regelen! Meer sfeer in huis? Dat regel je zo!

Verlichting binnen

Verlichting is toch wel één van de belangrijkste dingen om je huis sfeervol te maken in de winter! Koop niet zomaar een lamp, omdat je deze mooi vindt, maar bedenk ook wat de lamp zal uitstralen. De kleurkeuze van het licht is erg belangrijk om sfeer in huis te creëren. Kies daarom voor warme kleuren met een zachte uitstraling. Speel met licht, door het gebruik van verschillende lampen, vormen en dimmers.

Tegenwoordig is er enorm veel keuze in verlichting. Een nieuwkomer is toch wel de LED-trip! Deze kun je in verschillende kleuren en maten krijgen. Het zijn allemaal kleine led-lichtjes naast elkaar die een warm licht in een ruimte geven. Een prachtige uitstraling creëer je door rgbw led strip achter een schilderij of tv te plaatsen. Maar denk ook aan verlichting in andere ruimtes, zoals de keuken bijvoorbeeld. Deze strips zijn makkelijk aan te brengen op de kastjes en geven direct een warm gevoel.

sfeer in huis
Verlichting buiten.

Natuurlijk kun je de gezellige sfeer van binnen ook naar buiten halen! Hang een paar lichtjes in de bomen of onder de overkapping en je haalt de gezellige sfeer van binnen ook naar buiten. Ook hierin zijn de nieuwe manier van verlichting, de Led strips weer een handige manier om te gebruiken. Ze kunnen tegen vocht, zijn duurzaam in gebruik en er is enorm veel keuze in kleur en licht. Een toffe manier om de voorgevel of achtergevel van het huis te voorzien van licht! Let wel op dat je voor buitenverlichting kiest, zodat ze bestand zijn tegen vocht en lage temperaturen.

Het huis warm maken!

Haal de plaids en kussens uit de kast en leg deze weer terug op de bank. Verschillende stoffen en zachte materialen zorgen naast verlichting weer voor een gezellige sfeer in huis! Een kleed onder de zithoek is een echte must en zorgt ook nog eens voor een paar warme voeten! Een paar kaarsjes op de tafels en de verlichting zorgt toch wel voor het ultieme wintergevoel in huis.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *