Ceremoniemeester? Vind hier de leukste bruiloft ideeën!

Ben je gevraagd als ceremoniemeester? Gefeliciteerd! Hier een aantal leuke ideeën om de dag van het bruidspaar tot een succes te maken!

Een wedding app of hashtag voor alle foto’s.

Op een bruiloft worden nog al wat foto’s gemaakt. Helaas ziet het bruidspaar deze vaak niet terug. Daarom is het leuk om een app aan te maken waarop iedereen hun foto’s kan uploaden. Voor jou als ceremoniemeester een leuk idee om te regelen! Zorg dat je aantal kaartjes hebt om uit te delen waar de gasten hun foto´s kunnen delen.

Deze app is gratis te downloaden en gemakkelijk in gebruik. Door middel van een papiertje met de code erop, kun je de gasten laten weten hoe ze de app kunnen downloaden. De app is hier te vinden; https://wedbox.nl/

Simpel, maar leuk bedankje!

Een bedankje hoeft niet altijd moeilijk te zijn! Zoals deze bedankjes. Je maakt kaartjes in Word, koopt zonnebloemzaadjes en doorzichtige zakjes bij de Wibra. (Soms liggen ze ook bij de Action). Voila! Op de achterkant staat: Bedankt, leuk dat je erbij was! Doe ze in een leuk mandje en zet ze op tafel bij het gastenboek!

bedankje huwelijk
bedankje trouwen
Gasten op de foto!

Toen ik op internet ging zoeken naar een fotoframe, schrok ik best van de prijzen. Daarom schakelde ik een handige zwager in die voor mij een frame van hout maakte. Ik maakte met mijn cameo silhouette (plotter machine) een mooie sticker en met een paar ballonnen en servet bloemen, zag het er super leuk uit! Terwijl de gasten binnenkwamen om te feliciteren, nam ik ze eerst op de foto 😉 De foto’s zette ik later weer in de weddingapp, zodat de gasten deze ook weer terug konden zien.

foto frame diy
De photo props kwamen bij de Action vandaan.
Versieren van de locatie!

Iets waar toch wel de meeste tijd in gaat zitten, is de versiering van de locatie. Om dit alleen als ceremoniemeester te doen, kost veel tijd! Neem daarom veel mensen mee die je kunnen helpen! De Action heeft leuke servetbloemen liggen. Deze zijn ook niet heel duur. Maar ik bestelde daarnaast heel veel bij ome Ali. Dit duurt wel even, maar dan heb je ook wat. De versiering was in pastelkleuren, maar je kan natuurlijk ook verder kijken voor andere kleuren! Deze versiering raad ik je aan!

100 pastelballonnen. Deze waren na een 2 weken al binnen! En best stevig! Voor de prijs kun je vast hier in Nederland ook ballonnen vinden. Klik hier

5 grote pastelballonnen. Ik vond deze echt heel gaaf! Ze waren erg groot en met mijn plotter machine maakte ik een sticker in het wit erop. Ook deze duurden qua levertijd niet lang. Klik hier

versiering bruiloft
Grote pastelballon met de gewone ballonnen.

Lampionnen roze en wit. Deze zijn ook zo leuk! Wij deden er zelf ook nog 3 linten aan Deze kun je ook vinden bij ome Ali. Klik hier

versiering
De linten geven even dat extraatje aan de lampion.

Servet bloemen, vergeet deze niet voor de tijd allemaal uit te vouwen. Klik hier .. Deze zijn ook te koop bij de Action!

versiering
Een wensboom voor het bruidspaar!

Laat de gasten een wens op een kaartje schrijven en hang deze kaartjes in een boompje! De kaartjes kun je hier vinden. Een boompje kun je bij een tuincentra krijgen. Kies een boompje met veel takken. Of laat ze iets leuks in dit mooie gastenboek schrijven!

Een bord voor in de tuin of voor op locatie!

Een bord is al gauw zelf simpel te maken! Een beetje creativiteit en geduld, dan komt het helemaal goed! Met een paar stiften van de Action, kom je een heel eind.

Tip: Vaak kun je bij een bouwmarkt gratis resthout ophalen.

bruiloft bord

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *