Brandrep in the picture

Brandrep, wat is dat en hoe doe je dat eigenlijk!? Tegenwoordig zijn er veel kinderen op Instagram een brandrep. Ik ondervroeg een aantal moeders over het reppen. Ben jij benieuwd naar de allereerste brandrep? Lees dan snel verder!

 

Er zijn veel brandreps die de show stelen op een Instagrampagina van hun moeder. Zo ook Amber en Dave! Amber een knappe meid van 4 jaar en Dave nog maar een kleine babyboy van een paar maanden. Zij staan vaak met producten van webshops op de Instapagina van hun moeder Rika Woord.

 

 

brandrep tips

 

Hoe is het “reppen” begonnen?

 

Zelf ben ik al een aantal jaren actief op Instagram. De activiteit werd groter na de geboorte van mijn dochter. Ik postte zo nu en dan een foto van haar en daarop kreeg ik leuke reacties.

Ook merkte ik dat mijn aantal volgers daar sterk in ging groeien.

Eigenlijk was (en ben daar nog) niet zo mee bezig. Ik vind het leuk, het is een hobby en meer niet. Maar het aantal volgers blijft stijgen en nu zijn het er zoveel dat ik dus zo nu en dan gevraagd word om te brandreppen.

 

brandrep tips

Ik geef Amber ook wel eens op, maar niet bij alles.
Momenteel zijn wij ook brandrep voor de winkel en shop Louandblue.
Die hadden mijzelf benaderd en daar twijfelde ik geen seconde over, want wat ontzettend leuke shop is dat!
Met al mijn favoriete merken en leuke hippe accessoires. Graag wil ik ook binnenkort eens naar de winkel zelf toe in Alkmaar. Maar nu met de kleine is het er nog niet van gekomen 😉

 

brandrep tips

 

 

Wat vind je er zo leuk aan?
Ik vind foto’s maken leuk, mijn dochter vind het ook geen probleem. Het is natuurlijk weleens dat ze geen zin heeft maar dan laat ik het ook zo.
De nieuwe mensen die ik leer kennen!
Maar ook de nieuwe mensen die ik leer kennen en plus het combineren van kleding en setjes maken vind ik het einde… Dat had ik vroeger als kind al, mijn Barbies aankleden en haren mooi maken kon ik uren zoet mee zijn. Iets waar ik nu met mijn dochter dus mijn lol niet mee op kan!

 

brandrep tips

 

Hoeveel tijd ben je er aan kwijt?

Dat is verschillend, soms doe ik het even tussen de bedrijven door. Maar ik ga ook vaak even op pad en probeer het dan even leuk vast te leggen.

Ook als leuke herinnering!

Wat zijn de nadelen?

Het enige nadeel wat ik vind is dat een verantwoording hebt om echt een leuke foto af te leveren dus dat er zit bepaalde lat aan vast zit. Daarom doe en wil ik niet te veel doen want het moet ook leuk blijven. En financieel moet het ook leuk blijven! Want bij de ene shop krijg je wat toegestuurd, maar bij andere shop krijg je een bepaalde korting.

brandrep

Doe niet te veel shops tegelijk. Vooral als het niet haalbaar is voor jezelf.

Zorg dat je een mooie camera hebt voor mooie foto’s waar je bijvoorbeeld ook details mee vast kan leggen.

En hou het leuk voor je kindjes, maak er geen “moeten” van. Amber is een meid die het ook leuk vind maar of Dave het ook ooit zo leuk gaat vinden als zijn zus, dat is nog maar de vraag ;p

Meer zien van Rika? Check dan haar Instagram hier!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *