Verlanglijstje

Het boekje van de speelgoedwinkel viel weer door de brievenbus! De kinderen zijn er niet uit te krijgen en zien zoveel dingen die ze leuk vinden! Is het voor hun verjaardag of voor Sinterklaas. Ze willen er graag iets mee doen en aan jou laten zien wat voor geweldigs er allemaal niet is.

Ik moet zeggen dat het soms wel eens lastig kiezen is om een cadeau voor een kind te kopen. Wat vinden ze nou echt leuk.. Wat willen ze graag hebben. Vooral voor peuters en kleuters vind ik dit moeilijk. De speelgoedwinkels hebben hier op ingespeeld en vaak kun je een krat klaarmaken.

Maar wat als je Sinterklaas viert.. Hoe weet je dan wat ze graag willen. Of ze zijn in de speelgoedwinkel geweest en ze willen toch graag eens wat anders! Daarop bedacht ik een ontwerp in de vorm van een verlanglijstje waar ze 5 cadeautjes op kunnen plakken. Natuurlijk kan je als ouder ook de waarde van het cadeau in de gaten houden.

 

download hier; verlanglijstje

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *