In plaats van een kaartje

Eerst wist ik niet of ik hier wel over wilde bloggen.. Want hoort dit wel op onze site. Je leest hier over creatieve, leuke en vrolijke ideeën. Dit was dan wel een creatief idee, maar toch wel de grootste tegenstelling van vrolijk! Een verdrietig bericht, sloeg in als een bom!

Alweer ruim een maand geleden moest onze tante haar dochter, haar beste vriendin, haar kind, een deel van haar hart missen. Ze werd weggenomen uit het leven. Aan de ene kant heel plotseling, maar aan de andere kant na een zwaar ziekbed. Onze nicht was ook nog eens zelf moeder..

Voorheen stuurde ik altijd een kaartje.. met moeite schreef ik er dan iets op. Vaak weet je geen woorden te vinden en pakte ik een kaart met een mooie tekst voorop. Deze keer wilde ik iets anders doen. Ik wilde iets geven, niet van papier. Iets waarin ze aan haar konden denken, maar dat ook een stukje hoop gaf voor de toekomst.

Ik kwam al snel op het idee om een glas met een tekst te geven..Maar dan wel de tekst die we in de kerkdienst meekregen.

De tekst die telkens werd voorgelezen voor haar tijdens haar ziekbed.

De tekst die zoveel betekende,

de tekst met een stukje hoop

ook voor de achterblijvers. 

 

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *