·

Het e-book naaien voor beginners! Gratis! Download nu!

Het e-book met alle informatie voor als je net begint met naaien! Begin jij net met naaien of wil je ook graag een naaimachine? Dan lijkt het soms wel of je door het bomen het bos niet meer ziet! In het begin liep ik tegen veel dingen aan. Welke spullen heb ik allemaal nodig? Wat betekenen al die woorden: fournituren, biaisband, piping, tornmesje en noem maar op! Wij hebben alles op een rij gezet en samengevoegd in een e-book!

Het e-book naaien voor beginners is gratis te downloaden hieronder!

inhoud e-book
Inhoud e-book

In het e-book naaien voor beginners lees je over tips & tricks, de naaimachine, hoe moet ik starten en nog veel meer! Als je klikt op de dikgedrukte woorden, word je direct doorgestuurd naar een site of een video! Handig he?! Vooral als je net begint met naaien is het praktisch om te kunnen zien hoe iets moet. Of hoe een naaimachine werkt, dat is natuurlijk lastig uit te leggen in een e-book en daarom hebben we handige linkjes toegevoegd. Deze video’s kunnen je helpen bij het oefenen van het naaien, maar ook bij het kiezen van een naaimachine als je die nog niet hebt.

Het e-book naaien voor beginners wordt geopend in dropbox. Aan de rechterkant staan drie puntjes. Als je daar op klikt kun je het e-book downloaden.

Naast het beginnen met naaien, hebben we een aantal leuke en grappige printables toegevoegd. Bijvoorbeeld om te oefenen met naaien, maar ook leuk als je een jonger iemand wilt leren kennis maken met de naaimachine. Want hoe leuk is het om een slinger te maken van papier? Of kaarten te naaien? Ja dat kan allemaal en het is een leuk idee om te oefenen met een rechte steek. Of om je naaimachine te leren kennen!

e-book naaien
voorbeeld pagina uit het e-book

Weet je niet hoe je moet starten met naaien? Of waar je moet beginnen met het aanschaffen van spullen? Ook daar hebben we aan gedacht! Naast onze uitleg over benodigdheden, hebben we leuke weekplanner ‘Start to sew agenda’ gemaakt!

Daarnaast staan er ook andere leuke printables in! Natuurlijk hebben we niet alle informatie kunnen delen, want dan waren we nu nog bezig! Maar hier kun je veel gratis naaipatronen vinden waar je daarna mee uit de voeten kan. En gebruik vooral de Facebookgroepen, waar je vragen kan stellen! Ook daar kun je ook veel gratis patronen vinden!

Naast de tijd en liefde die we in het boek hebben gestoken, vinden we het leuk als jij het e-book met anderen deelt of ons tagt/noemt op social media!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *