·

Inspiratie naai project! Met gratis freebie!

Vind jij het ook zo fijn om je naaiproject eerst op papier te zetten of een schets te maken hoe het resultaat wordt? Dan hebben wij de ultieme printable voor jou! Het leuke is dat hij ook nog gratis te downloaden is! Dus je kan hem zo vaak uitprinten voor zoveel mogelijk projecten!

Project op papier

Langzaam stroomt de najaarscollectie de winkels binnen en ben je super enthousiast om zelf te beginnen met naaien voor het nieuwe seizoen. Maar toch blijft de naaimachine stil staan. Graag wil je aan een project beginnen, maar heb je eenmaal geen zin om te starten. Misschien mist de inspiratie wel of heb je net als mij een einddatum nodig om de klus te klaren.

Voorkom je naaidip en ga aan de slag!

Met dit handige overzicht kun jij je project inplannen om te maken! Naast een einddatum kun je een lekker gaan schetsen, op zoek gaan naar inspiratie en een planning maken dat zorgt voor overzicht. Het schept daarnaast ook nog eens rust in je hoofd, want je weet precies wanneer je wat af wil hebben. En wees realistisch, want creatievelingen hebben altijd tijd tekort voor hun projecten 😉

Download de printable hier

Je kan de tijdsduur invullen, de moeilijkheidsgraad aangeven en een schets maken over het project. Het is echt een toffe printable geworden! Zoek je patronen of juist inspiratie voor een naaiproject? Neem dan hier eens een kijkje!

naaiproject

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *