· ·

De 10 tofste DIY´S haarbandjes opbergen! Quick & Easy!

Mag jij ook zo graag kledingstukken combineren met een leuke haarband bij jouw meisje? Het staat vaak net iets meer afgekleed en zorgt ervoor dat het kledingstuk tot zijn recht komt! Maar waar laat je al die haarbandjes?! Wij hebben een aantal toffe Diy´s op een rijtje gezet die je kan gebruiken om alle haarbanden en strikjes op te ruimen.

Heb je ook zoveel strikjes en haarbandjes voor jouw kleintje? En weet je even niet meer waar je ze allemaal opbergen moet? Met deze simpele diy’s kun je al deze spullen handig opbergen en zo zorg je er direct voor dat ze niet door elkaar heen zitten of aan elkaar vast.

Ben je nog op zoek naar prachtige haarbanden die je makkelijk kan combineren. Hier kun je een haarband kopen en er is enorm veel keus! Haarbanden kun je nooit genoeg hebben toch? En voor de herfst en winter zijn ze handig te combineren met dezelfde sjaal!

Oude kleerhangers

Soms krijg je van die plastic kleerhangers met kleertjes eraan waar je later niets meer mee kan. Gooi ze niet weg, maar upcycle ze als leuke haarbandhanger! Met een paar leuke stickers en wat lijm heb je al snel een toffe hanger gemaakt!

Diy haarband

Babyhangers|Maar ook met kleine hangers kun je de haarbanden opruimen! Past roze niet in het interieur van het kamertje? Geef de hanger een leuk kleurtje, plak er een paar knijpers op en klaar is kees!

IJzeren hangers|Kom je wel eens bij de stomerij? Daar krijg je vaak bij je kleding een hanger mee die makkelijk te buigen is. Deze kun je mooi maken met wat touw en nepbloemen

Van hout

Met een plankje en een paar spijkers heb je al snel een hanger. Met wat creativiteit en wat verf maak je er als snel iets moois van.

Knijpers of spijkers| Je kan ook haken gebruiken of knijpers, omdat deze minder scherp zijn en veiliger voor jonge kinderen.

Vormen|Maar hout is er ook in alle vormen te verkrijgen! Met een houten hart en een beetje lijm, maak je al snel zo’n toffe haarband hanger!

Stok of staaf|Een ronde houten stok is handig en staat ook nog eens leuk! Verf de uiteinden met een mooi kleurtje en doe er een touwtje omheen als hanger! Voila! Nooit meer zoeken om de juiste haarband en ook nog eens mooi verwerkt binnen het interieur.

Opbergen haarband diy

Oude lijsten| Of heb je nog een oude lijst liggen? Span hier touwtjes tussen en je hebt weer een handige opruimer voor alle haarbanden, strikjes of scrunchies. Maak de lijst tot een gave eyecatcher door er een paar nepbloemen op te plakken en mooi lint aan te hangen.

Haarbandjes

Van karton

Je denkt vast niet gelijk aan een keukenrol?! Maar die is rond en kun je ook makkelijk mooi maken om de haarbanden op te bergen!

Oude doos| Knip een vierkant van ongeveer 30 bij 20 uit een oude doos! Niet een lint tegen de achterkant, zodat je het kan ophangen. Knip in de bovenkant een paar sneetjes van ongeveer 3 cm. Hier kun je de haarbanden tussen hangen!

Schoenendoos| Je maakt inkepingen in de breedte van de bovenkant en spant touwtjes van de ene naar de andere kant. Haarbandjes leg je in de doos en strikjes klik je vast aan de touwtjes.

Een keukenrol| Een keukenrol? Jazeker met een keukenrol kun je ook een toffe hanger maken! Het is eigenlijk heel simpel

Dit waren de 10 makkelijke en direct klaar diy´s voor het opbergen van alle haarbanden!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *