DIY,  Lifestyle,  Ouderschap,  Persoonlijk

Op zoek naar Origineel Vaderdag cadeau? Download deze toffe freebie!

Een cadeau voor de liefste en tofste vader! Dan moet je toch met iets origineels komen of niet? Dat kan best lastig zijn! Daarom bedachten wij voor Vaderdag meerdere toffe printables die je voor de AWESOME DADS kunt gebruiken!

Hemd voor een Awesome Dad

De meest AWESOME dad heb jij toch? Hoe leuk is het dan, als ze er ook de hele dag zo bij lopen! Daarom bedachten we een simpel DIY die iedereen kan maken. Koop een katoenen hemd en transferpapier. Wij gebruikten transferpapier van de Hema, maar die van de Action werkt iets fijner. Beide zijn niet echt geschikt voor veel wasjes, dus ga ervan uit dat het een hemd of shirt is voor 1 dag!

transferpapier vaderdag

Print de printable HIER uit op transferpapier! De printable staat al gespiegeld. Je kan het zo uitprinten op het speciale papier. Let op… Print het op de witte zijde en niet op de blokjes. Bij mij ging het de eerste keer mis en printte ik het per ongeluk op de blokjes. Dit is niet handig bij het strijken, omdat je zwarte vegen krijgt in het shirt. Het gaf wel een leuk effect…

Knip daarna het papier bij, zodat je ongeveer alleen de tekst overhoudt. Laat de strijkbout goed heet worden en zet de stoomstand uit. Wacht ongeveer 5 a 10 minuten voordat je gaat strijken over het transferpapier. Strijk het hemd of het shirt eerst goed voor en leg daarna de tekst erop. Strijk daarna een paar keer goed over het papier en laat het even koud worden. Probeer daarna voorzichtig of de tekst aan het hemd of shirt zit. Zo niet, ga er dan nog een paar keer met de strijkbout overheen. En wacht weer totdat het afgekoeld is. Trek het er voorzichtig af en klaar is je shirt!

Ook gaaf!

Laat je kind(eren) een tekening maken en print deze in spiegelbeeld op het transferpapier. Druk deze op een hemd/shirt of katoenen tas voor de tofste vader!

Geef een blik cadeau

Dit is heel simpel! Je print de printable uit die je HIER kan vinden. Laat het bliketiket leuk inkleuren door de kinderen. Knip het etiket uit en plak het met een plakbandje om een verfblik. Er zijn meerder varianten van het etiket dus kijk goed welke je wil uitprinten. De verfblikken kun je vinden bij bouwmarkten in de schappen van de verfartikelen. Vul het met snoep of toffees die hij lekker vindt!

voor de tofste vader
bliketiket: tofste vader

Wil je ook geen DIY projecten missen?
Volg ons dan via Instagram of Facebook!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *