Waarom de telefoonhoesjes van Casimoda zo leuk zijn!

Een paar weken geleden besloot ik een nieuwe telefoon aan te schaffen, omdat mijn oude abonnement was afgelopen en mijn mobiel niet echt Coronaproof was. Videobellen en filmpjes opnemen, Klasbord bijhouden, mails checken… Mijn telefoon kon het allemaal niet meer aan en dat frustreerde! Maar een nieuwe telefoon moest dus wel heel blijven met de kinderen thuis. Dus tijd om toffe telefoonhoesjes op te zoeken met goede bescherming natuurlijk!

Bescherming, hoezo?

Deze smartphone bleek veel groter uit te vallen dan mijn oude. Ik weet niet hoe we er over 10 jaar bij lopen, maar kennelijk met een tablet tegen ons oor 😉 .. Een hoesje? Nee die hoefde ik deze keer niet, want ik zou deze keer erg zuinig zijn met mijn mobiel.

Totdat ik thuis kwam en de kinderen helemaal enthousiast waren. Een groter beeld natuurlijk voor filmpjes! Door hun enthousiasme haalde ik mijn telefoon uit mijn tas en liet hem per ongeluk op de grond liet vallen. Met grote schrik raapte ik de bijna tablet formaat telefoon op en keek of het schade had geleden. Poeh.. gelukkig maar een klein krasje. Daarom besloot ik om eens goed rond te kijken voor een leuke telefoonhoes met een goede bescherming en zo kwam ik uit op de hoesjes van Casimoda!

Uniek en Persoonlijk

Naast het feit dat de hoes voor je mobiel een goede bescherming moet bieden, is het natuurlijk nog beter als die er ook leuk uit ziet. De mobiel hoesjes van Casimoda zijn dat! Er is namelijk enorm veel keuze uit verschillende soorten hoesjes voor jong en oud. Zelfs al heb je een ouder model, zoals ik hiervoor had kun je nog kiezen uit geweldige telefoonhoesjes. Je hebt ze met en zonder tekst, met leuke prints en hippe designs en je kan zelfs kiezen voor basic hoesjes! Wat ik helemaal tof vind is dat je ze ook nog eens persoonlijk kunt maken! Je kunt zelfs je initialen in het hoesje laten zetten. Hoe gaaf is dat!

Moederdagtip!

Ben je op zoek naar een moederdagcadeau die persoonlijk is en ook nog eens dagelijks gebruikt wordt? Vooral in deze tijd is dit cadeau extra bijzonder! Zoek in je galerij om die leuke foto van jou en je moeder/oma en laat er een prachtig telefoonhoesje van maken!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *