·

DIY- Leerzak voor plant

Ik kocht een leuk plantje voor in huis. Niet heel groot, maar ook niet super klein. Gewoon gezellig voor op de tafel. Maar eenmaal thuis aangekomen, bleek ik helemaal geen leuke vaas te hebben!

Nadat ik mijn stofjes uitgezocht had, kwam ik nog een stukje leer tegen. Eigenlijk zou het in de prullenbak belanden, omdat het niet echt geschikt was voor kleding. Toen kwam ik op het idee om het leer om de pot van de bloem te plakken.

Nooit verwacht dat het zo leuk zou staan!


Het is eigenlijk heel simpel! Je kijkt of het stukje stof om de pot past. Daarna vouw je de bovenkant dubbel en knip je de onderkant recht af. Hou net even iets meer stof over aan de onderkant, want dat geeft een leuk effect!

nodig: schaar, lijmpistool, stukje leer

Doe aan de bovenrand en in het midden een beetje lijm en plak direct de stof er tegenaan. Maak als laatste de achterzijde dicht en laat de onderkant gewoon open. Als je het plantje op de tafel zet, krijg je een leuk effect!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *