DIY,  Gratis naaipatronen

Restjes stof over? Maak een knuffel van de restjes!

Heb jij ook een bak vol met restjes of na een leuk setje te hebben gemaakt, zoveel kleine restjes stof over? Maak er een leuke knuffel van! Na dit setje, kwam ik op het idee om een knuffel te maken en zo werd Dino Jacky geboren.

Wat je nodig hebt is een halve zak vulling; bijvoorbeeld van een kussen. Stevige restjes stof, want bij dun katoen of linnen komt de vulling erdoor. Ik zou dan aanraden om meerdere lagen te maken. Zelf gebruikte ik french terry.

Het patroon van Dino Jacky vind je hier!

Leg de stof dubbel en speld de patroon delen vast. Knip daarna de patroondelen uit. Je hebt dus voor beide delen twee stukken. De stekels heb ik aan de buitenkant genaaid, omdat dit een leuk effect geeft.

Als je veel restjes stof hebt, knip je het patroon in delen.

Laat een klein stukje open om de Dino te draaien. Dit naai je later met de hand dicht. De stekels was wel een dingetje, want zorg dat deze aan de goede kant van de stof vastgemaakt wordt.

Wij vinden het leuk als je ons laat weten als er weer een nieuwe dino uit restjes stof is geboren!

Wil je meer over ons weten? Volg ons dan via Instagram of Facebook!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *