DIY,  Naaipatronen

Gratis patroon Sweater VanZussies! Download nu!

Deze keer weer de eer aan mijn moeder! Ze heeft heel wat shirts voor de kinderen gemaakt en de patronen hiervan mochten wij digitaal zetten! Deze toffe sweaters kun jij dus ook maken! Het patroon gaat vanaf maat 110-116 tot maat 134-140!

Het enige wat je nodig hebt is nog een gaaf stofje, een beetje tijd en creativiteit! Het hals deel knip je twee keer! Dit kun je natuurlijk met verschillende kleuren doen. Let wel op dat je het hals deel tegen de stofvouw neerlegt als je het gaat knippen. Dit kan natuurlijk ook zonder, maar dan krijg je er een naad in. Wil jij dus ook zo´n toffe sweater maken, download dan nu het patroon en ga aan de slag! We vinden het leuk als je ons tagt in het eindresultaat op social media!

Het patroon is exclusief naadtoeslag!

Het voorpand is ook het achterpand. Dit pand knip je dus net als de mouw twee keer. We hebben al veel verschillende shirts gemaakt met dit patroon en de laatsten waren vooral sweaters met geruwde stof aan de binnenkant.

Het is net hoe je het zelf wilt hebben, want je kunt er nog een leuke zak aan toevoegen. Maar je kan ook de hals weglaten en deze afwerken met boord of met een v hals! Wees dus vooral creatief! Onze moeder maakt graag gebruik van paneelstoffen en de kinderen vinden dit helemaal geweldig! Ook voor de kleintjes maakt ze hier zelfs gebruik van. Daarover later meer.

De patronen zijn gemaakt op de kinderen in verschillende maten. Het kan dus zijn dat het voor jouw kindje net even iets anders valt. Dit zal je zelf moeten ondervinden.

Vind hier nog meer leuke gratis patronen!

We vinden het hartstikke leuk als je gebruikt maakt van het patroon. Tag ons gerust als je een sweater hebt gemaakt! En natuurlijk mag je het ook gebruiken om je eindproduct te verkopen.

In dit artikel kun je een gratis patroon vinden voor het maken van een toffe sweater voor je kind in de maten 110 tot 140!

Wil je ook geen DIY projecten missen?
Volg ons dan via Instagram of Facebook!

Eén reactie

  • Linda

    Super leuk door patroon. Ik ben al een tijdje opzoek naar zo’n kraag, maar kon hem tot nu toe nog niet vinden. Ik had me voorgenomen om hem zelf te tekenen. Ik ga door patroon zeker proberen.

    Bedankt

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *