· ·

Cadeau voor iemand die alles heeft

Een cadeau bedenken voor iemand die alles al heeft is best lastig. Vaak krijg je als antwoord; “Doe maar een bonnetje ofzo.” Ja daar heb je ook zoveel aan, want bonnen geven vind ik helemaal niet leuk. Vooral als ze in een envelop worden gestopt en er niet even de aandacht aan wordt gegeven.

Maar goed.. We hadden een goede vriend jarig.. Tja na lang zoeken was ik eruit! Het werd een bon, maar niet zomaar eentje. Ik maakte van een doos, een leuk filmpakketje. Ik bestelde twee bonnen, zodat hij ook nog iemand mee kon nemen. En ik maakte het pakketje compleet met een paar flesjes en onze free printables!

Ook leuk als je geen cadeau weet voor een puber! Film is altijd goed toch?

op de doos plakte ik eerst blauw papier, daarna de plaatjes


Hieronder staat de link voor de gratis plaatjes!

https://www.dropbox.com/s/jm7higd53uizq4h/movie%20night.pdf?dl=0

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *