· ·

Bikerbroek naaipatroon voor baby en kind!

Ieder seizoen met baby en kindermode is weer een feestje! Daarom hebben we weer een tof patroon gemaakt: Een stoer naaipatroon van de bikerbroek Aiden voor jongens en meisjes!

Trends herfst

De sobere kleuren blijven en ook het minimaliseren is nog steeds helemaal hot! Maar dat is nou eigenlijk niet wat we willen als we iets zelf maken toch? Dan is het juist leuk om meer te maken! De joggingbroeken en flared pants komen ook weer in verschillende kleuren terug, maar dan wel in stijl. Denk hierbij aan strakke lijnen, met een veel sobere kleuren, grafische prints en grote logo’s.

Het Aiden Patroon!

Ik was al een tijdje op zoek naar een goed, zittend en mooi, aansluitend naaipatroon voor een stoere, bikerbroek voor kinderen. De meeste patronen hadden een laag uitgesneden kruis en dat vond ik minder mooi staan bij onze jongste. Tegenwoordig zie je wat meer strakkere modellen, ook voor baby’s en daarom ben ik samen met mijn moeder aan de slag gegaan. We hebben het patroon zelf uitgetekend, getest, gepast en weer aangepast. Natuurlijk is elk kind weer anders en daarom valt het Bikerbroek naaipatroon ook weer bij iedereen anders! Let daarom goed op de maattabel en werk met rekbare stof, zoals French terry of stevige tricot/jersey.

Aiden bikerbroek naaipatroon
Korting!

Omdat we bij elk nieuw patroon een feestje vieren! Bieden we het patroon voor een koopje aan! Krijg nu tijdelijk 50% korting op het Aiden patroon!!

Voor onze kleuter wilde ik graag een simpele broek maken, maar één die niet zo wijd van boven was. Daarvoor gebruikte ik ook het Aiden bikerbroek naaipatroon, maar dan zonder alle stukken eruit te knippen. Je kunt het patroon dus op vele manieren gebruiken!

Vergelijkbare berichten