Beste winterproduct voor baby en dreumes

Een nieuwe serie blogs waarin de beste producten worden uitgelicht voor jouw kleintje ! De beste producten die je thuis moet hebben! 

De winter is coming! Het wordt langzamerhand kouder en dat betekent ook dat veel kleintjes weer snotverkouden zijn! Na de zomervakantie begon het alweer bij onze jongste. Hij blijft sukkelen en zijn neusje is alweer rood van het afvegen. Als ik met een doekje aan kom lopen, begint hij al te huilen… 

Snotverkouden

Onze oudste was altijd verkouden. We hebben hem toen laten helpen aan zijn neusamandelen. Hij heeft toen gelijk buisjes gekregen en ik moet zeggen dat zijn verkoudheid  minder is. Het is nog steeds aanwezig, maar in veel mindere mate. De operatie kostte wel 10 jaar van mijn leven en de eerste 3 maanden waren vreselijk voor hem. Hij bleef ziek en zijn oren bleven ontstoken. Dus de keus zal ik niet snel meer maken, als er ook een andere manier is!

Onze jongste jongen heeft ook veel te maken met verkoudheid. Vooral als hij tanden of kiezen krijgt steekt dit weer op. Ik blijf het zielig vinden.. Als ik zijn neusje wil afvegen, begint hij al te huilen. Op zijn neusje zitten schrale plekken van het vegen. Toen hij baby was gebruikte ik dat onding waarin je moet knijpen… Je moet er in knijpen en in de neus stoppen en dan loslaten.. Nou voordat ik die neuszuiger in zijn neusje had, was de lucht er al uit.

De Baby- Vac

Totdat ik via Meindert Kramer in contact kwam met een prachtig product! De neusreiniger! In eerste instantie zei ik: “IEUW!” Een neuszuiger die die met behulp van de stofzuiger het neusje leeghaalt. Ik moet er niet aan denken! Maar Meindert verzekerde me dat het goed zou werken. En ik moet zeggen.. Ik wil hem niet meer kwijt! Dit product moet zeker in een kraampakket voor kersverse ouders. Waarom heb ik deze nooit eerder gezien!

beste baby neuszuiger
3 delen die je in elkaar kunt zetten.

beste baby neuszuiger

Ervaringen

Op Facebook vroeg ik voor mijn 1e gebruik, wat de ervaringen waren. Deze zijn ook allemaal zeer positief! De Baby-Vac haalt namelijk het hele neusje leeg en doet dit op een zorgvuldige manier. De eerste keer probeerde ik het bij mezelf. Het gaf totaal geen naar gevoel. Je voelt er bijna niets van. Soms kan het een beetje ‘kriebelen’. Met onze dreumes doe ik er een spelletje mee, omdat de stofzuiger nogal herrie maakt en hij er een beetje huiverig voor is.

Gebruik

Op de achterkant staat een duidelijke uitleg. Na het uitzuigen, maak je de onderdelen met heet water (net zoals een kolf apparaat) schoon. Als de kleine erg verkouden is, droog ik het daarna direct af zodat ik het snel weer kan gebruiken. Het fijne vind ik dat je niet continue het neusje aan het afvegen bent. Je zuigt het neusje leeg en voor langere tijd blijft het schoon.

baby neuszuiger

Te koop

De neusreiniger is op Urk te koop bij De Gaper (drogist).

Daarnaast is de Baby Vac online te koop bij http://www.neusreiniger.nl of geenparfum.nl

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *