·

Strik maken voor Kerst? Zo doe je dat!

Zijn jullie er al helemaal klaar voor? Kerst komt namelijk steeds dichterbij en het werd weer tijd om de strik een kerstupdate te geven! Voor Sinterklaas maakten we namelijk een pepernoten strik 😉

Om een outfit helemaal af te maken heb je natuurlijk een strik nodig! Deze zijn in allerlei varianten te vinden, maar het is natuurlijk ook leuk om zelf te maken! Want de glitter (haar)strikjes maken een kerstoutfit net even af!

strik maken

Zo kun je deze strik maken van verschillende stukjes leer! Deze kun je bij de Action of bij hobby winkels kopen. Je kunt het patroon hier vinden op onze website! Wil je het patroon gebruiken voor je plotter? Zet het bestand dan om!

Hoe doe je dat? Nou je verandert het pdf bestand naar een png of jpg bestand.. Hiervoor heb je op Google genoeg sites die bestanden omzetten. De afbeelding kun je daarna in het silhouette programma gemakkelijk traceren en gebruiken.

strikje maken

De keuze is reuze aan strikken. Zo heb je dubbele strikjes, maar ook met een mooi steentje er bovenop! Wees vooral lekker creatief!

Je kunt de strik aan een elastiekje zetten of een klemmetje! Maar je kan ook een strikje maken voor om de nek! Laat het achterste wat je op de foto ziet weg en dan heb je een stoere strik!

Wil je meer over ons weten? Volg ons dan via Instagram of Facebook!

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *