Flared Pants Zoë naaipatroon voor kinderen! Nu online!

flared pants naaipatroon kind

Flared pants kind naaipatroon: Zoë

De Flared is weer helemaal terug van weggeweest! En daarom maakten wij een Flared pants naaipatroon (ook voor beginners) geschikt in alle maten!

Het patroon van de Flared Pants voor kinderen staat in onze Etsy shop! Het patroon heeft drie testfases doorlopen om een goed zittend model te krijgen. Vanaf maatje 50 tot maat 164 is het patroon in pdf gemaakt. Het patroon kun je thuis uitprinten en in elkaar puzzelen! We hebben bij het patroon ook een videotutorial gemaakt, waarin we vertellen en laten zien hoe je het patroon in elkaar kunt zetten. Het is altijd belangrijk dat je de matentabel volgt. Kijk naar de lichaamslengte van het kind en kies daarna de juiste maat die je nodig hebt om te maken. Dit patroon is geschikt voor rekbare stof. Bij hele rekbare stof of een tenger kind, kun je de flared pants Zoë ook zonder naadwaarde knippen.

We hebben eerder de volwassenversie van de Flared Pants naaipatroon gemaakt. Nu wilden we ook graag voor baby’s en kinderen het patroon beschikbaar maken.

De videotutorial die we eerst hadden kun je hier vinden. We hebben deze video later iets aangepast, zodat je ook de broek kan verlengen en precies weet wat je moet doen. Deze kun je vinden in het pdf naaipatroon in onze Etsy shop.

In het stappenplan staat precies beschreven wat je moet doen en daarom is het patroon ook fijn voor beginners die net pas begonnen zijn met naaien. Het naaipatroon is ook beschikbaar in de A0 pdf versie. Sommige gebruiken een beamer om zo het patroon op de stof over te trekken. Maar je kunt natuurlijk ook de A0 bestellen bij een drukkerij. Je krijgt het patroon dan op papier en je hoeft het niet eerst in elkaar te zetten.

Het naaipatroon in elkaar zetten.

Zorg dat de bolletjes van de Flared Pants naaipatroon goed aansluiten. Leg de bladzijden per rij naast elkaar en plak ze dan pas vast. Je kunt de randen eraf knippen of vouwen.

Het patroon is voor rekbare stof. Er zitten geen ritsen in en is daarom ook voor beginners een makkelijk patroon om mee te starten. Gebruik bij rekbare stof een stretchnaald voor in je naaimachine! Een tip: Tussendoor even passen of de broek goed zit. De één houdt namelijk van een strakke broek en de ander heeft hem liever wat losser. Daardoor is het handig voordat je de broek afwerkt, om nog even de broek te passen.

Flared pants naaipatroon kind

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *