DIY,  Naaipatronen

Flared pants naaipatroon! Download nu gratis!

Yes!! We zijn zo blij, want we hebben een tof naaipatroon gemaakt: De Flared pants vanaf maat xs tot maat xxl! Hoe gaaf is dat! Het heeft wel wat tijd gekost, maar gelukkig waren er een aantal testers die ons wilden helpen met het uitproberen van dit patroon!

Bedank lieve: Minicrol, Aterlier 71 en 3.kids.andsewing

Het patroon is te gebruiken bij rekbare stof. Er zitten geen ritsen of zakken in en is daarom ook voor beginners goed te doen. Gebruik bij rekbare stof een goede stretchnaald voor in je naaimachine! Bij hele rekbare stof, raden we deze naalden aan!.

Het patroon valt op maat en gaat uit van een gemiddelde lengte van een persoon (170 cm). Ben je dus langer? Dan raden we aan om meer zoom toe te voegen. Er zit geen naadwaarde bij het patroon inbegrepen! Wil je weten hoe je de flared pants in elkaar kan zetten? Neem dan eens een kijkje bij Diy flared pants

Het patroon is (tijdelijk) gratis te downloaden!

Heb jij ook gebruik gemaakt van het flared pants naaipatroon? Wij vinden het leuk als je ons noemt op social media!

flared pants naaien

Wil je ook geen DIY projecten missen?
Volg ons dan via Instagram of Facebook!

Naast het naaipatroon van de flared pants hebben we laatst ook de vanzussies sweater gemaakt voor kinderen. Deze kun je ook gratis vinden op onze site.

Wil je ook eens een trui naaien voor jongens? En starten met een gratis patroon? Deze keer weer de eer aan mijn moeder! Ze heeft al heel wat shirts voor de kinderen gemaakt en de patronen hiervan mochten wij digitaal zetten! Deze toffe sweaters kun jij dus ook maken! Het patroon gaat vanaf maat 98-104 tot maat 134-140!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *