DIY,  Naaipatronen

Slouchy beanie maken? Zo doe je dat!

Een slouchy beanie staat leuk en stoer. Deze maanden kun je vast nog wel een muts gebruiken! De muts draagt heerlijk en kun je maken van een dunne tricot, maar ook van jersey. Zorg dat de stof goed rekbaar en soepel is.

SLOUCHY BEANIE

We maakten al eens eerder een beanie voor baby’s en dit patroon is ook prima te gebruiken voor peuters en kleuters! Als je een beetje rekbare stof hebt en de beanie niet te dik doet, dan kun je het patroon prima gebruiken voor een slouchy beanie!

De muts is al draagbaar in de herfst en blijft heerlijk warm in de winter en staat helemaal hip bij jouw kindje. De beanie is wel een beetje ‘slouchy’, ofwel ‘baggy’ maar kun je ook eenmaal omslaan als een gewoon mutsje. Je kan de beanie goed combineren bij verschillende stijlen kleding. De slouchy beanie maakt een nette outfit, net even wat stoerder.

Voor onze oudste ( 5 jaar) knipte ik het patroon iets breder en voegde ik 5 centimeter aan de onderkant toe. Ik maakte het patroon dus 5 cm. langer dan het was.

slouchy beanie

Voor de rest volg je de instructies van de beanie blog!

Patroon en stappen vind je HIER!

Wil je geen naai of DIY projecten missen?
Volg ons dan via Instagram of Facebook!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *