regenboog maken
Blog,  Zelf maken

Regenboog maken

Heb je thuis nog wat wol of katoengaren liggen? Daarmee kun je deze simpele regenboog maken!

Je ziet momenteel overal regenbogen die verwerkt zijn tot een product. Vooral op kinderkamers zijn ze erg populair. Maar wist je ook dat je deze heel makkelijk kunt maken! Vooral als je in de binnenkant dik touw gebruikt ben je er zo mee klaar! De leuke posters vind je hier!

Ik had even geen dik touw, maar wel wat wol in de kast. Daaruit knipte ik 8 stukken van 30 cm. Je kunt natuurlijk zelf kiezen hoe lang je ze wilt hebben. Daarna koos ik een aantal kleuren van katoengaren en deze rolde ik om de 8 stukken wol en hiermee maakte ik de bogen voor de regenboog.

Tip: Gebruik van die buigzame staafjes, waar ijzerdraad in zit aan de binnenkant. Hiermee kun je een mooie boog maken.

Ga niet door tot aan het eind, maar hou een klein stukje van de wol zichtbaar. Stop het einde van de draad onder de rest.

Doe dit ook met de andere kleuren. Knip weer 8 stukken wol en ga zo door.

Als laatste naai je de stukken aan elkaar. Ik deed het met een lijmpistool šŸ˜‰ Omdat ik te ongeduldig was. Maar dat werd niet erg mooi. Al zie je er niets van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *