weekplanner gratis
Blog,  free printables,  Persoonlijk

Planner gratis en om altijd te gebruiken!

Vind jij het ook zo fijn om een planning te maken van elke week? Het geeft mij vooral overzicht in een drukke tijd. Daarom maakte ik een weekplanner die je elke week opnieuw kan gebruiken!

Ik heb er al eens één eerder gemaakt.  Dit was een weekplanner die je kon uitprinten en voor elke week een nieuwe kon maken. Je kon de planner dan niet elke week opnieuw gebruiken. 

 

planner gratis download

 

Daarnaast wilde ik een weekplanner die een beetje paste bij ons interieur. Voorheen had ik zo’n wit whiteboard van de Hema waar een handige uitwisbare stift bij zat. Maar het bord vond ik niet mooi en we gebruikten hem ook niet meer. De stift vond ik wel fijn, omdat hij niet zo dik was als alle andere whiteboardstiften. Maar hoe maakte ik nou een makkelijke planner die ik elke week opnieuw kon gebruiken?!

 

planner weekoverzicht

 

 

Totdat ik aan de tafel zat en naar mijn fotolijst van de Action keek. Hierin doe ik altijd onze toffe printables en wekelijks wissel ik die. Een idee voor de planner werd geboren!

weekplanner gratis

Ik stopte het weekoverzicht in de grote fotolijst van de Action! Een A3 is iets groter, waardoor ik hem iets heb aangepast. Je kunt het overige witte eraf knippen, maar ook dubbelvouwen! En hoe handig is het nu!

 

Op de planner maakte ik icoontjes die je kan gebruiken. Zoals een cadeau: voor iemand die jarig is die dag. Of een boek voor het huiswerk en de voetbal voor het sporten! De planner kan dus ook heel goed gebruikt worden voor in het gezin!

free printable weekplanner

 

Ik heb twee weekoverzichten gemaakt! Degene die ik gebruik is een er één met een christelijke tekst aan de onderkant, maar je kunt ook kiezen voor de andere planner.  Daar staat ook een leuke quote aan de onderkant.

 

weekplanner gratis download

Deze poster is trouwens in A3 gemaakt. Als je hem in A4 wilt printen, pas dan je printer instellingen aan!

Download de weekplanner hieronder

Christelijke quote: planner 1   en anders    planner 2

 

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *